About us

Junior Application specialist Sweden - See Swedish site

Drömmer du om ett meningsfullt arbete där du gör verklig skillnad?

Att få jobba med banbrytande medicinteknologi? Om du är en nyfiken och engagerad person som gillar att sätta ihop nya lösningar och att jobba med trouble shooting och hitta lösningar före och efter leverans så har vi ett ultraspännande jobb för dig! Bli en nyckelspelare i vårt glada internationella team som arbetar med marknadsledande lösningar för att revolutionera vård med mobilitet och automatiserade uppgifter.

Vår SwipeCare produkt hjälper våra kunder i vården att kunna dokumentera med iPad redan vid patientssängen eller i hemmet, vilket gör att patienten kan vara med, kvaliten blir bättre och sköterskor slipper dubbeldokumentation. 
SwipeCare hjälper kunderna kortar väntetider till vården rejält med automatisering, genom att låta vårt system sköta att skicka ut inbjudningar, påminnelser, kommunicera via patientportaler etc.
SwipeCare hjälper läkare med snabba komplexa läkemedelsanalyser baserat på information vi hämtar från olika källor. Det är tydligt att vår produkt har en verkligt stor inverkan.

Som applikationsspecialist intar du rollen som både en problemlösare och en skapare av kundlösningar. Arbetet för dig och dina kollegor innebär i praktiken uppsättning av så kallade vårdflöden på applikationsplattformen SwipeCare, drift, system administration, avancerad konfigurering i en kompetent, komplex medicinsk teknisk plattform, felsökning och kontakt med andra produktpartners och kunder.

Du kommer att ha en viktig roll i att tillhandahålla tjänster i världsklass för att upprätthålla våra kunders operativa förmåga. Vår produktplattform SwipeCare är ute på marknaden sedan 2016 och vi har hjälpt vården med säkra lösningar sedan 2010. Den är direktintegrerad med CGM’s patientjournalsystem TakeCare.