About us

New Business Sales, System House

Are you our next sales "ace", motivated by the challenge of developing and closing deals together with our entrepreneurial customers and partners?

Strikersoft är ett entreprenörsdrivet bolag i teknisk framkant som jobbar med digitalisering och effektivisering för våra kunder med fokus på applikationsutveckling. Våra medarbetare är våra ambassadörer som varje dag brinner för att hjälpa våra kunder att förverkliga deras visioner och drömmar samt att bygga vår egen framtid.

Strikersoft vision är att verka för ”A healthier, safer and more efficient world”.  
Våra kunder finns inom Hälso- och Sjukvården, Medtech, CleanTech, Logistik, Säkerhet och många andra branscher.  
 
Ett exempel på digitaliserings-projekt vi levererar inom Medtech området är ett nytt system för att hjälpa patienter med dosering av deras dagliga intag av medicin. Detta med appar, en serverdel som knyter ihop alla processer samt integration med en robot som ger medicinen till användare. Detta är ett av många exempel på spännande projekt som du kan vara med om att sälja in till nya kunder.  

Ideas come true 

Vårt motto ”Ideas come true” beskriver den entreprenöriella andan som både vi och många av våra kunder besitter. Vi hjälper dem att förverkliga sina drömmar – från idé till färdig lösning!

Om dig

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av att arbeta med såväl traditionella försäljningsprocesser som med nya digitala försäljningsprocesser och sociala media. Du arbetar främst med nykundsförsäljning och får en nyckelposition i Strikersofts fortsatta utveckling och tillväxt.  
 Du är van att arbeta med ditt nätverk för att nå framgångar och kan se möjligheter i kundens utmaningar.  Du är en god presentatör och kommunikatör samt bekväm med att arbeta med hela kedjan - från prospektering till lösnings- och konsultförsäljning  ända upp till CxO nivå.  

The Strikersoft team

We’re a business-oriented System House made up of dedicated employees who have extensive experience in software development and a passion for turning our customers’ ideas into competitive solutions. We focus mainly on the system design, eHealth, telecom and safety industries and have delivered successful projects to customers on three continents. Strikersoft uses an open managerial style based on personal responsibility. We also employ efficient decision-making processes and our company culture is characterised by an entrepreneurial spirit and an informal atmosphere.

Kvalifikationer 

 • Vi ser gärna: Att du är ”tech-savvy”, vilket betyder att du är intresserad av och förstår modern teknologi, dvs vad mjukvaran kan skapa för våra kunder:
 • Minst 5 års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning  
 • Någon form av teknisk bakgrund/utbildning och ett stort teknikintresse 
 • Flytande i Svenska och Engelska. Du behöver kunna kommunicera med vårt utvecklingsteam i Ukraina och viktigt med bra Engelska kunskaper såväl skriftliga som muntliga.  
 • God vana att arbeta i CRM och med övrig säljadministration
 • Erfarenhet helst från konsultförsäljning och tjänsteförsäljning
 • Meriterande är även erfarenhet från försäljning av programvara och plattformar som kan vara en del i en komplex lösning även hos oss.

Detta är en heltidstjänst och du mäts på definierade mål och KPI’er

Vi erbjuder

 • Fast månadslön samt bonus baserat på försäljning 
 • 30 dagars semester 
 • Friskvårdsbidrag  
 • Trevliga kollegor, både i Stockholm och Kiev 
 • Goda utvecklingsmöjligheter